Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Hazarbaba Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde Engelliler Haftası Kutlandı

Yapılan etkinliğe Sivrice Kaymakamı Mustafa TEMİZ,Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir IRMAK,Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat KENÇ,İlçe Jandarma Komutanı Yzb.Necip KACAR,İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdal AKDEMİR,Şube Müdürü Özgür GÜLER,SHM Müdürü Çetin ÖZMEN,ŞÖNİM Müdürü Orhan YAVUZ,Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Şahabettin CAN ,Gazi Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ziyaddin KARAKAYA,Beyyurdu Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi M.Sena GÖVERCİN,ÇEKOM Müdürü Nadir OZHAN,STK Temsilcileri;Çiçek TUTUŞ,Naci DEMİRPOLAT,Ömer ÇÖTELİ,Fasih KARAKAYA,Mal Müdürü Bülent OĞRAŞ,NVİ Müdürü Reşat HOŞSES,Kütüphane Müdürü Pervin DEMİRANT,Halk Eğitim Müdürü Salime ARTİK,Cumhuriyet O.O Müdürü Cevat BOZKUŞ,Vakıf Müdürü Kadri KARAOĞLAN,Hazargölü Mahalli İdareler Müdürü Murat KAYATAŞ,Ziraat Bankası Müdürü Murat YÜCEL ,Özel Eğitim Müdürü Ahmet YILDIRIM ,Elazığ Sivrice Hazar Baba Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Cevdet Saydam, diğer kurum müdür ve müdür yardımcıları ile Hazar Baba Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde barınan 144 engelli vatandaş katıldı.

Programın ardından programa ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak da şunları söyledi: “Hepimiz birer engelli olabiliriz. Hükümetimiz engelli bireylere gerçekten çok önem veriyor. Onların dertleriyle hemhal oluyor. Önemli olan yaşamı engelsiz hale getirmektir. Engellilerin yanında olmak, onların sorunlarını dinlemek ve isteklerini yerine getirmek gerekir. Onlar için bugün olduğu gibi bu tür organizasyonlar düzenlemek gerekiyor. Bu vesileyle de bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Copyrigt © 2016 Sivrice Belediye